Drejtori i QSHP-së Ziberi nga afër prezanton aktivitetet e ndërmara ndaj Pandemisë së Covid 19

Drejtori i Qendrës për shëndet publik, Arben Ziberi sot i shoqëruar nga ministri i shëndetësisë Venko Filipce kanë qëndruar në hapjen e laboratorisë dhe prezantimin e pajisjeve të reja dhe kanë diskutuar së bashku mbi aktivitetet e ndërmara për Pandeminë e Covid 19 duke e ditur që në vendin tonë tashmë ditëve të fundit është rritur ndjeshëm numri i të infektuarve me virusin Korona.

Drejtori Ziberi nga afër e ka njoftuar ministrin Filipce për të gjithë aktivitetet e ndërmara nga ana e QSHP-së dhe ai vet personalisht si një prej më të angazhuarve në këtë drejtim për të shpëtuar sa më shpejtë nga Pandemia pasiqë disa vende të rajonit tashmë kanë nisur t’i japin fund.

Next Post

Elezi: Të hyrat buxhetore në Maj realizohen në përputhje me skenarin e favorshëm

Të hyrat nga buxheti përfshirë dhe muajin Maj janë në përputhje me skenarin e favorshëm të Ministrisë së financave, që do të thotë se rruga e lëvizjes ishte projektuar siç duhet dhe zbatimi aktual është në përputhje me planifikimin. Një aspekt i rëndësishëm është që në kohë të Pandemisë globale […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: