Drejtori Kovaçi ndanë 13 vendime pune në spitalin Psikiatrik

Kohanews Admin

Drejtori i spitalit Psikiatrik Qamil Kovaçi, sot në mënyrë solemne ka bërë ndarjen e 13 vendimeve të punës. Një pjesë e vendimeve janë për personelin mjekësor ndërsa pjesa tjetër janë për personel teknik dhe logjistik. Me shpërnarjen e këtyre vendimeve të reja, dukshëm rritet përfaqësimi I shqipatarëve në spitalin Psikiatrik-Shkup.

Nëpërmjet angazhimit të kuadrove të reja, spitali njëherë ofron edhe shërbim sa më cilësor ndaj pacientëve që janë me sëmundje mendore dhe psikiatrike, që kërkon një vëmendje të madhe”, u shpreh, drejtori Qamil Kovaçi.

Drejtori Kovaçi ka transformuar dhe reformuar këtë spital, duke krijuar kushte sa më të mira për pacientët, edhe atë duke rikonstruar repartet, blerjen e shtretërve të rijë dhe duke mbajtur higjienë më të madhe.

Kohë më parë drejtori Qamil Kovaçi ka shpërndarë 11 vendime pune për motra medicinal.

Next Post

Mesila Doda: Komuniteti rom jeton në kushte çnjerëzore, do pezullojmë aktet arbitrare të qeverisë

Sekretarja e Përgjithshme e Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Mesila Doda dhe Drejtori i Fondacionit “Hasan Tahsini” Alket Veliu, zhvilluan një takim më banorë të komunitetit rom në Njësinë nr. 8 në Tiranë. Znj. Doda shprehu indinjatën e saj për situatën në të cilën gjenden këta banorë, megjithëse vetëm disa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: