Drejtori Selmani bën inspektimin e punimeve në xhaminë e Allaxhës

Blerand Rexhepi

Drejtori i QKN Memet Selmani sot ka nisur inspektimin e punimeve që po bëhen në restaurimin dhe konzervimin tek xhamia e Allaxhës në kryeqytet.

Drejtori Selmani që në mëngjës ka nisur punën e me këtë edhe ka publikuar foto duke ndjekur punimet: “Inspektim i punimeve restauruese dhe konzervuese në Xhamin e Allaxhës në Shkup”, ka shkruar kështu Selmani.

Next Post

Rektori i UT-së, Vullnet Ahmeti: Urime festën e Fitër Bajramit

Urime festën e Fitër Bajramit Të nderuar besimtarë të fesë Islame, Në emër të Universitetit të Tetovës, më lejoni që nga zemra t’jua uroj festën e Fitër Bajramit, me shpresë se Zoti do ta pranojë agjërimin Tuaj dhe do t’jua shpërblejë të gjithëve me begati, mirëqenie dhe harmoni familjare. Le të besojmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: