Duaja e Leximit përmendësh i Kur’ani Kerimit në xhaminë e Saatit – Tetovë

vull
Sot më 12.05.2020 (e mërkurë), u bë duaja Leximit (mukabeleja) përmendësh i Kur’ani Kerimit në xhaminë e Saatit, nga hafizat e mirënjohur të qytetit tonë, Hfz. Havzi ef. Ramadani, dhe Mr. Hfz. Idriz ef. Osman. Në duanë hatmes morën pjesë: Myftiu i Tetovës, Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, , ish imami i Xhamisë, Prof. Dr. Metin ef. Izeti, referenti për arsim fetar, Mr. Xhemil ef. Mehmeti-i cili bëri duanë dhe priu në namazin e drekës, referenti për kulturë, Dr. Husein ef. Rizai, shefi i kabinetit të Myftiut, Mr. Xhemil ef. Sadiki.
Allahu Fuqiplotë hafizët që kanë lexuar Kur’ani Kerimin përmendësh i shpërbleftë me shpërblimet e panumërta që ka Madhëria eTij.
Next Post

Princ Leka: Shëndet, fat, lumturi, begati dhe harmoni për ju dhe familjet tuaja.

Princi Leka sot ka uruar të gjithë besimtarët e komunitetit islam për Festën e Fitër Bajramit: Të dashur miq, Gëzuar Fiter Bajramin! Shëndet, fat, lumturi, begati dhe harmoni për ju dhe familjet tuaja. Në veçanti uroj të gjithë besimtarët që kanë mbajtur Ramazan në muajin e shenjtë. Zoti jua pranoftë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: