Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

“Duhej gypë F500 ndërsa kanë vendosur F300”, Kasami: Kjo është e pa mundur dhe turp! (Video)

1 min read

Pas reshjeve të shiut, Tetova është mbuluar nga uji. Pushteti i kaluar edhe aty ku ka investuar, punën nuk e bëri siç duhet, gypat f500 ishin zgjidhja, por ato vendosën f300 që Tetovën e sollën në këtë gjendje.

Probleme që ishin gjithmonë e që nuk u është zgjidhje. Kryetari i komunës së Tetovës së bashku me përfaqësuesit e NPK-së doli në terren për të parë nga afër problematikat.

Përfaqësuesit e NPK-së thanë se nuk janë vendosur gypat e duhur. “Kryetar ky gypi është dashur të vendoset f500 ndërsa e kanë vendosur f300”, tha Memet Jonuzi nga veprimtaria komunale.

Kasami tha se punimet që janë bërë është e turpshme, me zero standard janë rregulluar kanalizimet dhe ujrat atmosferikë!