Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Duka: Mirëmbajtja e ambientit të pastër është detyrë patriotike e çdo qytetari

1 min read

“Sot ditë e diell, aksion ekologjik me rininë dhe me banorët e lagjes Venec nji. Pastrimi i gërmadhës së ish internatit e cila katër vjet me radhë ishte burim i shumimit të qenve endacak dhe i infeksioneve të ndryshme.

U pastrua edhe deponia e egër në afërsi të ndërtesave nga e cila përhapeshte tymi dhe era e keqe.

I lus të gjith banorët e kësaj lagje që të mos hudhin mbeturina dhe se mirbajtja e ambijentit të pastër është detyrë patriotike e çdo qytetari.” – thotë Duka

Për më shumë ndiq linkun: