Duka takon ambasadorin e R. Italise në RMV, z. Carlo Romeo

vull

“Z.Carlo Romeo, ambasador i R. Italisë në RMV, ishte sot në vizitë protokolare në kabinetin e kryetarit të komunës së Dibrës. U bisedua për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e ekonomisë, mundësitë e investimeve në resurset që disponon komuna në formën e hapjes së bizneseve të vogla dhe të mesëm. Gjithashtu u bisedua edhe për promovimin e gjuhës dhe kulturës italjane në komunēn tonë nëpërmjet binjakëzimit të ndonjë komune në R. e Italisë. Takimi kaloi në një atmosferë pozitive dhe shumë miqsore.” – shprehet Duka

Next Post

Ganiu paralajmëron palestrën e re sportive në Çair

“Përgatitet terreni për ndërtimin e palestrës sportive të Shkollës Fillore “Kongresi i Manastirit” në Çair Sot në Shkollën Fillore “Kongresi i Manastirit” bashkë me ekipin e angazhuar të punës nga Sektori i Urbanizmit filluam procesin përgatitor të terrenit për ndërtimin e palestrës së re sportive. Kjo fazë e punës përfshin […]

Subscribe US Now