Durmishi: Edhe dy ditë na ndajnë,nga fitorja e Kasamit në Tetovë

vull

Tetovë – Besar Durmishi, bartësi I listës së lëvizjes Besa për komunën e Tetovës në tubimin përfundimtarë të kësaj partie në Tetovë ka deklaruar se vjedhja e fitores së 2017-tës nuk I ka demotivuar aktivistët e Lëvizjes Besa, të cilët për asnjë moment nuk u smrapsën por rradhët e të cilëve u shtuan. Durmishi tha se Kasami pas dy ditësh do të jetë sigurisht kryetar i ri i Tetovës dhe do e përfundoj periudhën të cilën Komuna I shërbente një partie në një komunë e cila do tu shërbejë qytetarëve.

“Jemi në koalicion me qytetarin. Në këto dy dit të mbetura askush nuk duhet të dyshoj në fitoren tonë. Por ama nuk duhet të qetësohemi e të rehatohemi. Edhe dy ditë do të durojmë dhe të punojmë për të larguar njëher e përgjithmonë disa keqbërës nga komuna”, tha Durmishi. I cili bëri apel që më 17 tetor të votohet me zemër për të larguar disa të pavlerë. /TetovaExpres

Next Post

Arifi: “Me 17 tetor të dilet dhe të votohet oferta e Bashkimit Demokratik për Integrim për Tetovën”

3 ditë për Tetovën Në takimin me aktivin politik të BDI-së në Tetovë, sot të bashkuar përcollëm mesazhin e fitores së madhe të 17 Tetorit. Të trokasim në çdo derë, të thërrasim të gjithë familjarët, shokët dhe miqtë, për t’i rikujtuar edhe njëherë se pse është e rëndësishme ditën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: