Dy aparate oksigjeni dhuratë për Spitalin e Gostivarit , donacion nga Integration Kulturverein Debresh

vull
Spitali i Gostivarit ka pranuar nje donacion që përbëhet nga dy aparate për oksigjen në vlerë prej 170.000 den.
“Drejtori i spitalit Dr.Jakup Jakupi sot priti në takim përfaqësues nga shoqata IKD (Integration Kulturverein Debresh), dhe nga e njejta shoqatë spitalit tonë në formë donacioni ju dhuruan dy aparate për oksigjen.
Drejtori i spitalit përshëndeti dhe falemenderoi përfaqësuesit e shoqatës për respektin dhe humanitetin që kanë treguar ndaj institucionit tonë, dhe në të njejtën kohë në shenjë respekti dhe falemenderimi donatorëve ju dhurua mirënjohje”, njoftojnë nga Spitali i Gostivarit.
Next Post

SKANDALI/ “Je super p***, o zyshe të kam…”, fëmijët flasin me fjalor banal në klasë, mësuesja nuk bën asnjë reagim

Një video skandaloze po qarkullon në rrjet, ku shihet se disa fëmijë në një shkollë 9 vjeçare në Shqipëri flasin me fjalë banale në shkollë. Madje ata e kanë filmuar veten teksa i drejtojnë edhe mësueses fjalë banale nga më të ndryshmet, por kjo e fundit nuk bën asnjë reagim. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: