Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

E dhimbshme, flet vajza e Rametulla Abdurraimit: Do të më mungojë shumë babai! (VIDEO)

1 min read

Familjen e Rametulla Abdurraimit e ka pllakosur dhimbje e madhe për djalin e humbur në tragjedinë e pardjeshme në rrugën Shkup-Tetovë.

Vajza e tij, Munisa Abdurraimi edhe pse në moshë vetëm 8 vjeçare, si burrneshë e vërtetë po e përballon dhimbjen edhe pse thotë se babai do t’i mungojë gjithmonë.

Duke folur para kamerës së Lajm.Tv, Munisa premton se ajo dhe dy vëllezërit e saj më të vegjël, jetën do ta vazhdojnë sipas porosive të babait të tyre.

O zot o zot çfarë dhimnbje e lot të shohësh kështu, mëshiroje babain e saj e shpërbleje me xhennet.