E hajde mos fol kur këta të BDI-së t’i nxjerrin fjalët jo nga goja, por nga barku e nga by..a.

vull

Statusi i plot i publicistit Sulejman Mehazit:

Që nga 2002 lavdërohen se e zyrtarizuam shqipen, se e zyrtarizuan Universitetin e Tetovës, se e zyrtarizuan Flamurin Kombëtar e në anën tjetër si në kohën e Ish-Jugoslavisë për shkak ngritjes së flamurit kombëtar në Kalanë e Ohrid, dënohen e burgosen shqiptarët lehtësisht pa frikën e Ali Ahmetit e të BDI-së në pushtet.
@S.Mehazi
30 prill 2019

Next Post

Partia Demokratike Shqiptare vazhdon me aktivitetin zgjedhor për zgjedhjen e presidentit në raundin e dytë

Kryetari z.Menduh Thaçi takoi shtabet e partisë të degës Bogovinë dhe të degës Bervenicë-Çellopek. Z.Thaçi vuri në pah se shqiptarët janë përcaktuar për miqësi të përjetëshme me SHBA si dhe me BE, prandaj dalja sa më masive në raundin e dytë dhe votën për kandidatin e përbashkët qeveritar për president […]

Subscribe US Now