E vërtetë e konfirmuar, LSDM dhe Zaev kanë luftuar për Ligjin e prokurorisë dhe vazhdimin e lëndëve të PSP, Mickoski dhe VMRO luftuan për Kamcevin dhe Gruevskin

Kohanews Admin

E vërteta është e konfirmuar tashmë, LSDM dhe Zaev luftuan për Ligjin për Prokurorin Publik dhe zgjatjen e lëndëve të PSP, Mickoski dhe VMRO luftuan për shpëtimin e Kamçevit dhe Gruevski.

Ndërsa afrohet dita e zgjedhjeve dhe humbja e VMRO-së dhe Hristijan Mickoski, paniku dhe frika rriten në Shtëpinë e Bardhë.

Bisedat e sotme audio konfirmojnë vetëm se LSDM dhe lideri Zoran Zaev vazhdimisht kanë kërkuar mënyra, zgjidhje dhe mekanizma ligjore për të reformuar plotësisht gjyqësorin, duke treguar rreziqet e moskalimit të Ligjit për Prokurorinë Publike.

LSDM, lideri Zaev vazhdimisht luftonte për të siguruar një shumicë prej dy të tretave në Kuvend, e cila sot, çështjet e Prokurorisë Publike Speciale vazhdojnë, megjithëse nuk ekzistojnë më.

Dallimi është i qartë. VMRO-DPMNE dhe Hristijan Mickoski luftuan për të hedhur lëndët, për të hedhur lëndët “Talir”, për të fshehur financimin e paligjshëm të VMRO-DPMNE-së, për të hedhur “Perandoria” për të shpëtuar manjatin e VMRO-DPMNE-së, Orce Kamchev, etj. për të shpëtuar kriminelët e tjerë të udhëhequr nga Gruevski.

E qartë për ta, e udhëhequr nga Mickoski, se ata nuk do ta mbrojnë krimin, nuk do t’i shpëtojnë përgjegjësisë. Pas 15 korrikut, reformat në drejtësi po ndërtojnë një rregull të fortë ligji në të cilin askush nuk do t’i shpëtojë përgjegjësisë.

Next Post

Dje, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi vizitoi disa vendbanime edhe atë në: Saraqinë, Sallarevë, Merovë, Teteks 1 (Tetovë), Tearcë, Sllatinë (tubim), nëndega 1 (Tetovë).

Video link: – Sllatinë – Nëndega 1 Aktivitetet e PDSH-së i gjeni në faqen e partisë në Facebook.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: