Edhe Alternativa ka kërkuar që regjistrimi i popullsisë të shtyhet edhe atë me 28 mars! (FOTO)

vull

AlternAtivA ka kërkuar të respektohen rekomandimet e OKB-së që në kohë pandemie të mos zhvillohet regjistrim, megjithatë kjo Qeveri nuk deshi ta dëgjojë as OKB-në e as opozitën, por kokë më vete hyri në një proces i cili që në fillim po dëshmohet se bart rrezikshmëri të lartë për infektimin e qytetarëve, qofshim ata regjistrues ose të regjistruar.
Megjithatë, procesi i regjistrimit tashmë ka filluar dhe kthim prapa nuk ka. Sa nuk është bërë tepër vonë, bëjmë thirrje deri te Qeveria që propozimin tonë ta marrin parasysh seriozisht dhe mos të luajnë me fatin dhe shëndetin e njerëzve.

 

Next Post

Zekolli: ASH dhe AA e kanë bërë bërllok

Ish diplomati dhe njohësi i zhvillimeve politike, Arsim Zekolli ka thënë se me refuzimin e fundit që të ulen në një tavolinë me Bashkimin Demokratik për Integrim, Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa e kanë bërë bërllok duke lënë anësh rëndësinë e bashkëpunimit ndër shqiptar, informon GAZETA.MK Sipas Zekollit opozita shqiptare […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: