Edhe një lajm i mirë për Tetovarët: Nis asfaltimi i gropave!

vull

Nga komuna e  Tetovës bëjnë të ditur se nga sot ka filluar sanimi i rrugëve të qytetit dhe se ky aksion i komunës, do të  vazhdojë edhe ditëve në vazhdim në të gjitha drejtimet e qytetit.

“Gjatë kësaj periudhe kohore sa punohet, lus qytetarët të jenë më të durueshëm dhe ti respektojnë masat në vendet ku punohet. Gjithashtu, gjatë periudhës që vjen pritet të lëshohen në përdorim edhe shumë rrugë të reja të cilët janë në përfundim të sipër,” bëhet e ditur nga Komuna e Tetovës.

Next Post

Komuna e Zhelinës pranoi donacion ma pako ushqimore dhe higjienike

Sot në hapësirat e komunës së Zhelinës pranuam donacion nga kompania DINI Sh. Sh. 50 ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë, për muajin e Shenjtë të Ramazanit, në shenjë solidariteti në luftën me pandeminë globale Covid-19. “Donacionin e pranoi stafi i komunës së Zhelinës, i cili është i pranishëm […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: