EDHE PARTIA TJETËR TURKE TMBH KONFITMON MBËSHTETJEN PËR TARAVARIN

vull
Partia Turke Lëvizja për Unitetit Kombëtar (TMBH), me anë të një njoftimi e ka konfirmuar mbështetjen për kandidatin për kryetar komune në Gostivar nga ASH-AAA, Arben Taravari, për rrethin e dytë të zgjedhjeve që do të mbahet të dielën.
Kandidati për kryetar komune Arben Taravari, ka shprehur mirënjohjen e tij për mbështetjen që i ka dhënë partia turke Lëvizja e Unitetit Kombëtar (TMBH), në raundin e dytë të zgjedhjeve të 31 tetorit.

Next Post

HEJZA me Afeida Boriçi Memetin, regjisore: NUK BËJMË ASGJË PËR TEATRIN

Afeida Boriçi Memeti u diplomua në Fakultetin e Arteve, Prishtinë, dega regji teatri. Një koha ka punuar si realizatore në RTV 21 në Prishtinë, si regjisore e dublimeve në Kompaninë audio-vizive A&A në Tiranë dhe ka 10 vite që punon në Teatrin e Preshevës si regjisore dhe koordinatore për kulturë. […]

Subscribe US Now