Edhe sonte lirohen derivatet e naftës!

vull

Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit (KRRE) gjatë ditës do të sjellë vendim për çmimin e derivateve të naftës që do të vlejë prej sonte në mesnatë. Siç informojnë nga KRRE, janë përmbushur parakushtet për sjellje të vendimit të ri.

Çmimet e derivateve sillen në bazë të Rregullores së ndryshuar për caktim të çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës me të cilën KRRE çdo ditë mund të sjellë vendime për ndryshim të çmimit të derivateve nëse përllogaritja për çmimin e cilit do derivat të naftës shënon rritje apo ulje për dy denarë. Për përllogaritjen merret mesatarja nga kotacionet paraprake pesëditore të bursës për çdo derivat të naftës në veçanti dhe fare nuk ndikon çmimi i naftës së papërpunuar brent në tregun botëror.

Gjatë fundjavës nuk ka kotacione në bursë sepse bursat nuk punojnë, kështu që ndryshimi tjetër i mundshëm i çmimit të derivateve do të jetë të hënën nëse përmbushen parakushtet për sjellje të një vendimi të ri.

Next Post

ASH: Spasovski e lufton gjuhën shqipe, ku fshihen Bushi dhe Ahmeti!?

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, sot e rikonfirmoi se është një bashkëmendimtar i antishqiptarit Fërçkovski dhe shumë tjerëve në partinë ku bëjnë pjesë. Me deklaratën e sotme kundër përdorimit të gjuhës shqipe në emblemat e njësitit “Tigrat”, Spasovski na tregoi se kush e ndalon edhe pjesmarrjen e shqiptarëve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: