Ende gjendje e tensionuar në Parlament! Xhaferi: “Unë nuk drejtoj një dyqan bastesh, unë drejtoj një institucion shtetëror!”

vull

Fjalimet procedurale të Micevskit e zemëruan Xhaferin, i cili paralajmëroi opozitën se ai ishte i përgjegjshëm para qytetarëve.

“Unë jam duke folur këtu për një procedurë, jo për një dëshirë. Ju keni refuzuar të jeni në Parlament dy herë. Ne kemi deputetë të izoluar. Dhe më 25 mars, ju nuk keni mbajtur një komision për financim dhe buxhet deri më tani, dhe këtu ju po më tregoni se unë jam duke vonuar miratimin e masave. Ky është turp. Çfarë mendoni, se unë ha kashtë këtu. Unë nuk drejtoj një dyqan bastesh, unë drejtoj një institucion shtetëror,” u shpreh Xhaferi.

Next Post

Shpëtim Idrizi: Jam krenar, që miratuam rezolutën për Çështjen Çame në Kuvendin e Shqipërisë (Film)

Kreu i Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Shpëtim Idrizi ka deklaruar se sëbashku me qytetarët kanë arritur të miratojnë një rezolutë parlamentare për çështjen e shqiptarëve të Çamërisë.Në një bilanc të punës së PDIU në 12 vitet e saj në skenën politike shqiptare, të drejtuar prej tij, Idrizi renditi miratimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: