Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sërish ulen çmimet me pakicë të derivateve të naftës dhe karburanteve të transportit

1 min read
Siç ka njoftuar KRRE, nga mesnata dizelim lirohet për 6 denarë për litër kurse benzina për 5 denarë për litër.
EUROSUPER BS – 81.5 den/l
EUROSUPER BS – 83.50 den/l
EURODIZEL BS (D-E V) – 79 den/l
Vaj djegës – Ekstra i lehtë 1 (EL-1) – 75.5 den/l
Mazut M-1 – 56,749 den/kg