EURODIZELI do të shitet për 52 denarë për litër

vull

Çmimi i benzinës dhe dizelit do të lirohet për gjysmë denari për litër, derisa çmimi i vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, njoftojnë nga KRRE.

EUROSUPER BS95 do të shitet pët 59.50 denarë për litër, EUROSUPER BS-98 do të shitet pët 61.50 denarë për litër, ndërsa EURODIZELI do të shitet për 52 denarë për litër.

Çmimi i vajit ekstra të lehtë do të vazhdojë të shitet për 52 denarë për litër.

Next Post

BDI: Taravari s’ka asnjë kusht për Zaevin dhe Mickovskin, por vetëm për shqiptarët! Humbët, dorëhiquni!

Shqiptarët nuk e meritojnë një opozitë kaq jodinjitoze dhe jokonzistentee cila parashtron kushtëzime vetëm për shqiptarët, ndërsa endetkorridoreve të LSDM dhe VMRO për të dështuar ideali kombëtar.Dorëhiquni për humbjen tuaj të 16 me rradhë, tregohuni dinjitoz dhe mekapacitet demokratik e mos i nënçmoni shqiptarët.Uzurpatorët dështak të kampusit opozitar dështimin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: