FALTORE BRENDA SPITALIT TË GOSTIVARIT, ISHTE KËRKESË E TË PUNËSUARVE

vull
Hapësirat boshe të spitalit të Gostivarit po rinovohen dhe po vendosen në shërbim të këtij institucioni shëndetësorë. Me kërkesë të të punësuarve që bëjnë namaz të regullt, ka filluar edhe realizimi i projektit të një faltoreje.
“Ju njoftojmë se pas pastrimit të disa hapësirave që deri më tani kanë qenë të pa shfrytëzuara, sot filloi realizimi i një projekti tepër human, njerzor dhe tepër i nevojshëm për personelin e spitalit tonë.
Pas kërkesës së madhe nga një numër i konsiderueshëm i të punsuarve, në lidhje me hapjen e një faltoreje në istitucionin tonë, udhëheqësija e spitalit i shqyrtoi kërkesat dhe duke marë parasysh numrin e madh të të punsuarve me përkatësi muslimane e pa të arsyeshme që kërkesa e të punsuarve të realizohet.
Pas disa takimeve të drejtorit me disa afaristë humanë nga qyteti jonë ky projekt tash më ka filluar të realizohet, falë donatorëve human që e përkrahën këtë proejekt”, njoftojnë nga Spitali i Gostivarit.
Next Post

24 vite nga ngjarjet e përgjakshme të 9 Korrikut të vitit 1997 në Gostivar

Sot pas plotë 24 vitesh, qytetarët e Gostivarit përkujtojnë ngjarjet e përgjakshme të 9 korrikut të vitit 1997. Sot e para 24 viteve, qytetarët shqiptarë të Gostivarit u mblodhën përpara godinës komunale për të protestuar në mënyrë paqësore kundër heqjes së flamurit shqiptar, sfidë kjo e cila u shoqërua me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: