Familja Bilalli pret në ankth! Nuk e dinë se ku i kanë familjarët! (VIDEO)

vull

Munir Bilalli prindërit e të cilit kanë qenë në Qendrën Kovid në Tetovë, për TV21, rrëfen ankthin që janë duke e përjetuar. Muniri shpreson që prindërit t’i gjejë të gjallë apo të vdekur.

“Shpresojmë t’i gjejmë të gjallë a të vdekur, por vetëm ta dimë se janë familjarët tonë”, thotë Munir Bilalli prindërit e të cilit kanë qenë në Qendrën Kovid në Tetovë.

https://fb.watch/7V_phPd124/

 

Next Post

Ruskovska kërkoi tërë dokumentacionin për Qendrat Kovid në Maqedoni

Shefja e Prokurorisë Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskovska ka kërkuar tërë dokumentacionin për ndërtimin dhe lëshimin në përdorim të qendrave Kovid në Maqedoninë e Veriut. Këtë kërkesë Ruskovska ia ka bërë Birosë për furnizime publike, njofton SDK. Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe nga ana […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: