Familja Zaev hap zemrën për solidaritet, ndanë ndihma në Strumicë dhe komunat për rreth

Kohanews Admin

Shtabi Komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim në komunën e Strumicës është duke monitoruar vazhdimisht situatën aktuale dhe duke marrë masa për mbrojtjen e qytetarëve nga përhapja e virusit Korona, tha në konferencën e sotme për shtyp Shefi i shtabit komunal për Mbrojtje dhe Shpëtim, Aleksandar Oxhakov.

Në të njëjtën kohë, ne ndjekim nevojat e qytetarëve në këto rrethana të jashtëzakonshme dhe për këtë arsye në interes të prodhuesve bujqësorë dhe qytetarëve kemi hapur tregjet për shitje të produkteve bujqësore dhe ushqimore “Cheshel”, “Kanton” dhe tregun kuantik, por me shtesë masat mbrojtëse. Shtabi Qendror Komunale për Mbrojtje dhe Shpëtim mori një donacion të maskave mbrojtëse që do të shpërndahen nga vullnetarët e Komunës së Strumicës. Unë dëshiroj t’ju informoj se janë dhuruar pako humanitare me produkte ushqimore bazë, të cilat do të shpërndahen nga vullnetarët e Komunës tek qytetarët nga kategoritë e cenueshme shoqërore. Dua të theksoj veçanërisht që shpërndarja e këtyre paketave humanitare do të bëhet në përputhje me të gjitha masat e mbrojtjes, duke filluar nga paketimi deri tek dorëzimi te familjet, dhe do të kryhet nga vullnetarë të trajnuar për një shpërndarje të tillë. Kjo do të thotë që do të sigurohet mbrojtje maksimale për të gjithë ata që paraqesin dhe marrin dhurimin. Pako të tilla do të shpërndahen gjatë krizës, tha Oxhakov.

Dhurimi i paketave humanitare është nga familja Zaev, e cila përveç komunës së Strumicës dhuroi pako të tilla edhe për komunat e tjera në vend dhe të cilat këto ditë përmes vullnetarëve do të arrijnë në shtëpitë e familjeve të pafavorshme shoqërore. Në emër të Komunës, dëshiroj të falënderoj publikisht familjen Zaev që kanë konfirmuar shumë herë njerëzimin dhe solidaritetin e tyre deri më tani dhe gjithmonë kanë ndihmuar aty ku ka pasur nevojë për ndonjë ndihmë.

Në të njëjtën kohë, u bëj thirrje të gjitha kompanive dhe qytetarëve në këtë kohë jashtëzakonisht të vështirë për të gjithë ne, brenda aftësive tona, për të ndihmuar familjet që kanë nevojë për ushqim dhe produkte të higjenës personale. Shumë e rëndësishme në këto rrethana të jashtëzakonshme të tregojmë njerëzimin dhe solidaritetin tonë dhe të gjithë së bashku për të përballuar këtë sfidë të madhe përpara nesh.

Next Post

Ku dhe si përfundojnë donacionet e familjes së Zaevit dhe Mickoskit?

Pasi u raportua se familja e kreut të LSDM-së, Zoran Zaev, ka bërë sot një donacion humanitar prej 5.500 paketash për familjet në nevojë në qytetin e Strumicës dhe komunave për rreth, opinioni filloi të bënte një krahasim me donacionet edhe të familjes së kreut të VMRO-së Mickoski. Nga sa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: