Fatime Fetain nuk e keni parë me këtë stil! (FOTO)

vull

Prokurorja e Prokurorisë Speciale Fatime Fetai është një nga protagonistët e zhvillimeve aktuale në Maqedoninë e Veriut. Por ajo bën jetën e zakonshme duke u përfshirë në valën e dasmave këtë sezon veror. Portali Antpress ka nxjerrë një foto ku ajo është shfaqur e veshur me veshje solemne për dasma të cilat janë të punuara me materialin “sërm” që njëherit janë edhe traditë e ngelur nga turqit!

Next Post

DASMAT GLAMUROZE DHE VARFËRIA SHPIRTËRORE

Xhelal Zejneli Për ceremonitë gazmore siç janë dasmat, kudo në hapësirat shqiptare shpenzohen shuma të mëdha parash. Dikur, një dasmë apo ceremoni martesore ka zgjatur një javë, në mos dhe më tepër. Në kohën e sotme ceremonitë martesore zgjasin më pak se një javë. Por, ka raste kur edhe sot […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: