Next Post

"Lufta kundër dezinformatave në Evropën Juglindore" - temë e Komisionit të Përgjithshëm për Drejtësi, Punë të Brendshme dhe Bashkëpunim në fushën e Sigurisë të AP të PBEJ

Komisioni i Përgjithshëm për Drejtësisë, Punë të Brendshme dhe Bashkëpunim në fushën e Sigurisë në kuadër të aktiviteteve të rregullta të Asamblesë Parlamentare të Procesit për Bashkëpunim në Evropën Juglindore, mbajti seancë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut me temë “Lufta kundër dezinformatave në Evropën Juglindore.”   Në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: