Fatmir Dehari: Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë

vull
Qarqet destruktive, individë ,portale, parti politike e patriota të rrejshëm, pa ndalur vjellin vrerë në mënyra të ndryshme për të penguar e minimizuar punët e mbara. Proceset që janë në favor të shoqërisë t’i gjykojmë me tone pozitive. Punojmë për arritje dhe pa pargjykime të konkludojmë rezultatin e punës. Shqiptarët në Kërçovë kanë qenë, janë dhe mbeten shumicë. Mbi 55% sigurojnë qëndresë. Flamuri u ngrit nga bijtë e vet dhe valon krenar përjetësisht.

Next Post

Përurohet zyra e Qendrës për punë sociale në Çair, drejtori Baftiju: Vendosshmëri për zgjidhjen e kërkesave të qytetarëve

Drejtori i Qendër për punë sociale në Shkup, Liridon Baftiju sot ka bërë promovimin e zyrës së kësaj qendra në komunën e Çairit. Në njoftimin e tij thuhet se do të vazhdojnë të zgjidhin kërkesat e qytetarëve. Sot kisha kënaqësi që edhe në Çair ta përurojmë zyrën e Qendrës së […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: