Fatmir Limani, nipi i Ali Ahmetit i është bashkuar Lëvizjes BESA

vull

Lëvizja Besa bëri të ditur se Fatmir Limani po i bashkohet partisë me strukturën e saj politike.

Limani, nipi i liderit të BDI-së, Ali Ahmeti, vitin e kaluar u largua nga “integruesit” dhe kandidoi për kryetar të Komunës së Kërçovës, duke fituar afro 5000 vota.

Limani thotë se ka një seli të fuqishme politike dhe degë në të gjithë vendin.

Next Post

KONKURSI, NJË MËNYRË E NDARJES SË SHAPIT PREJ SHEQERIT

Midis nesh KONKURSI, NJË MËNYRË E NDARJES SË SHAPIT PREJ SHEQERIT   Në të kaluarën, me qëllim të ngritjes së cilësisë së letërsisë, por edhe me qëllim të stimulimit të shkrimtarëve, praktikoheshin edhe konkursi për përzgjedhjen e veprave më të mira në prozë, poezi e kritikë letrare. Caktohej juria profesionale, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: