Fatmir Sabriu kandidat i Lëvizjes Besa për Bogovinën

vull

Juristi Fatmir Sabriu do të jetë kandidati i Lëvizjes Besa për komunën e Bohovinës.

Në kuvendin e mbajturntë Lëvizjes, Sabriu ka marë mbështetjen apsolute të kuvendit për të qenë kandidat për kryetar komune.

Kandidati i Lëvizjes Besa për komunën e Bogovinës, Fatmir Sabriu, në zgjedhjet e 17 Tetorit përballë do të ketë Albon Xhemailin nga ASH-ja, Dashmir Arifin nga PDSH-ja dhe profesorin Besnik Emshiu nga BDI, ndryshe sonte në ora 24 skadon afati i dorëzimit të kandidaturave për kryetar komune dhe listat e këshilltarëve.

Next Post

Për pak vota më shumë opozita manipulon kultivuesit e rrushit, si u organizua sulm në kantinën e verës Tikvesh?

Në përpjekje për të fituar pikë politike, një opozitar organizoi që gjashtë traktorë me rrush të shkonin para qendrës tregtare Tikves në Kavadar dhe të kërkonin blerjen e rrushit për të cilin ata nuk kishin dorëzuar më parë një mostër, diçka që është rregulli bazë kur blini rrush, thonë burimet. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: