Faton Ahmeti drejtor i Fondit Shëndetësor: Urime ditën Botërore të Shëndetit gjithë mantelbardhëve

vull

 Drejtori i Fondit Shëndetësor Republikan, Faton Ahmeti, i është drejtuar sot opinionit me një mesazh për festën e 7 prillit  ditës  botërore të Shëndetit.

Statuti i plotë i drejtorit, Ahmeti:

Dita Botërore e Shëndetit është simbolikë e ndërgjegjësimit shëndetësor që festohet për çdo vit më 7 prill, nën patronazhin e Organizatës Botërore Shëndetësore (OBSH), si dhe organizatave të tjera të ndërlidhura.

Më lejoni që të shpreh konsideratën time të thellë dhe uroj nga zemra Ditën Botërore të Shëndetit gjithë mantelbardhëve që me përkushtim dhe profesionalizëm̈m i kryejnë̈ shërbimet shëndetësore.

Sot kur e gjithë̈ bota vuan nga Pandemia Covid-19, kjo ditë na përkujton se Shëndeti është pasuria më e madhe që kemi.

Uroj që të jeni shëndetplotë dhe gjithmonë̈ të kujdesshëm në zbatimin e masave kundër Covid-19.

Next Post

ZMPJ Isaki takim me Ambasadoren e Gjeorgjisë

Zëvendës Ministrja e Punëve të Jashtme e Republikës së Maqedonisë së Veriut  Fatmirë Isaki sot u takua me ambasadoren e Gjeorgjisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, me seli në Sofje, Sh.S.  znj. Tamara Liluashvili. Zv/ministrja Isaki shprehi kënaqësinë që pas vendosjes së raporteve diplomatike me Gjeorgjinë, të dyja shtetet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: