Fetai: Secili që shkel Ligjin, patjetër të përgjigjet

vull

“Kjo që po ndodh mund të jetë një tregues i mirë se gjithsecili që ka shkelur ligjin do të bart përgjegjësi dhe se gjërat  po shkojnë në drejtim pozitiv në shtetin tonë. Askush nuk është i paprekshëm. Megjithatë nga ana tjetër, përgjegjësia penale individuale e njërit nga prokurorët në PSP, nuk mund të jetë shkak që të harrohet krimi që është bërë në shtetin tonë në periudhën e fundit. Ekipi i PSP-së është i përkushtuar në luftën për drejtësi dhe ne vazhdojmë me atë që është punë e jona”, deklaroi Fatime Fetai, prokurore e PSP-së.

 

 

Next Post

VMRO-DPMNE: Paraburgimi i Katica Janeva është teatri i rënë dakord për të mbuluar gjurmët drejt Ilindenskës

Arrestimi i Katica Janeva është një teatër i rregulluar që duhet të mbulojë gjurmët që çojnë në Ilindenska dhe tek Zoran Zaev, thuhet në fillim të kumtesës së  VMRO-DPMNE, transmeton KohaNews   “Katica Janeva ka qëndruar besnike ndaj Zoran Zaev, ashtu si ai ka qëndruar besnik ndaj të gjitha gënjeshtrave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: