Fetush Alili zgjidhet Avokat i Shtetit për rajonin e Tetovës

Kohanews Admin

Fetush Alili është zgjedhur Avokat i Shtetit për rajonin e Tetovës.

Emërimi i tij ka kaluar mbrëmë në seancën e Qeverisë.

Fetush Alili është jurist me provim të jurispondencës derisa ka qenë si këshilltar shtetëror në Ministrinë për Sistem Politik.

Ai ka kryer Fakultetin Juridik pranë UEJL -së. Alili ka një përvojë 12 vjeçare dhe është një kuadër i përgatitur i cili do drejtojë një funksion shumë të rëndësishëm.

Next Post

Ahmeti: Të solidarizohemi edhe financiarisht me mbrojtjen e UÇK-së në procesin gjyqësor

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti ka bërë thirrje që shteti i Kosovës të mobilizohet dhe tu dal në përkrahje krerëve të ish UÇK-së, jo me komunikata por financiarisht pasi që ky proces ka një kosto të lartë. Ahmeti ka rikujtuar opinionin se në këtë proces janë të […]

Subscribe US Now