Filipce: Komisioni për sëmundje infektive ka një qëndrim për mësimin on-line

vull

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce i tha Kanal 5 se Komisioni për sëmundje infektive ka një pozitë të fillojë mësimet on-line, përveç klasave të para. Ai gjithashtu theksoi rreziqet e përhapjes së koronavirusit gjatë transportit në shkollë, si dhe gjatë pushimeve dhe në zona të zakonshme.

Ministri e përcolli këtë mendim në një seancë të Qeverisë, duke shtuar se diskutimi është ende në vazhdim dhe se Qeveria duhet të bëjë një përfundim brenda disa ditësh.

Një takim i Komisionit për sëmundje infektive me përfaqësues të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale është planifikuar për nesër, në të cilin ata do të rishikojnë protokollet mësimore në vitin e ri shkollor.

Next Post

Dhuna ndaj Ibishit, përgatitet raporti

Pas denoncimit të Erxhan Ibishit për dhunën e ushtruar në stacionin policor të Kumanovës, do të pasojnë kallëzime penale për policin Stefan Mihajloviq, i cili dyshohet se i ka shkaktuar dëmtime të rënda fizike, deri sa ai ishte i prangosur. Ministri i brendshëm Agim Nuhiu dyshon se raporti policor nuk […]

Subscribe US Now