Filipçe: Nëse është e nevojshme, vazhdimi i orës policore do të zgjatet pas 20 prillit

vull

Nëse është e nevojshme, kufizimi i lëvizjes mund të zgjatet pas 20 prillit, tha sot Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce.

– Ne ndoshta do të diskutojmë këtë fundjavë dhe në fillim të javës tjetër. Ne do ti ndjekim numrat dhe menaxhimin e spitaleve. Në varësi të treguesve, nëse është e nevojshme, patjetër që po, tha Filipce.

Next Post

Hoxha: 3 milion euro për federatat sportive   

Zëdhënësi i Qeverisë Muhamet Hoxha në press konferencën e sotme  njoftoi se Qeveria e RMV-së në seancën e fundit ka marrë vendim që t’iu ndaj federatave të sportit afër 3 milion euro për ti tejkaluar vështërësit të krijuara nga Pandemia COVID 19.   “Në seancën e djeshme Qeveria e RMV e miratoi Vendimin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: