Filipce: Nëse objektet hotelierike punojnë më vonë, rreziku i përhapjes së virusit është më i lartë

vull

Masa për mbylljen e objekteve hotelierike rreth festave të Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve është në mënyrë që të shmangen grupimet kryesore, dhe kështu rreziku i transmetimit të virusit corona.

– Periudha në vijim ka raste për mbledhje masive në objektet hotelierike dhe orët e tyre të punës për qytetarët janë një rrezik më i madh i përhapjes së virusit corona, tha Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce, në përgjigje të një pyetjeje gazetari për t’i dhënë një shpjegim  për Masat e sapo propozuara nga Komisioni për Sëmundjet Infektive, gjatë dhurimit të sotëm të dy autoambulancave.

– Ne besojmë se orari i punës deri në orën 6 pasdite, duke respektuar protokollet ekzistuese gjatë punës së tyre, nuk do të jetë një rrezik shtesë. “Por ne konsiderojmë se disa orë pas përfundimit të orëve të punës janë një rrezik,” tha Filipce.

Next Post

Dimitrov për interpelancën: VMRO-DPMNE u bashkua me qendrat që punojnë kundër interesave maqedonase

Zëvendës Kryeministri për Çështjet Evropiane, Nikola Dimitrov, vlerësoi se interpelanca e njoftuar nga VMRO-DPMNE e vë partinë opozitare në shoqërinë e qendrave të ndryshme që e sulmojnë atë dhe që luftojnë drejtpërdrejt kundër interesave maqedonase. “Interpelanca që më kërcënoi sot, në një kohë kur vendi po përballet me sfida serioze, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: