Filipçe: Një fëmijë nga Velesi u infektua me Covid-19 në shkollë

vull

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, njoftoi në konferencën e sotme për shtyp se një fëmijë nga Velesi u infektua me Covid-19 për herë të parë brenda një shkolle.

– Shifrat e deritanishme tregojnë se numri i studentëve që janë të sëmurë është vërtet i vogël. Deri në fund të javës së kaluar në katër komuna të Shkupit në dy shkolla në secilën prej komunave një fëmijë i infektuar me një numër të vogël të kontakteve sipas sondazheve epidemiologjike. Sot, dy nxënës të tjerë, njëri nga Velesi, për herë të parë në brendësi dhe në një shkollë tjetër këtu në Shkup, që do të thotë se numri i fëmijëve të regjistruar si të sëmurë deri më tani është vërtet i vogël, tha ministri i Shëndetësisë. 

Next Post

Kryetari  i Komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu: Sot hodhëm gurëthemelin e Shtëpisë së Kulturës- Qendra Rinore  

Sot, nën prezencë të kryetarit të partisë Bilall Kasami, zv/ ministrit të Kulturës Sedat Sulejmani, zv/ ministrit Arafat Shabani, nënkryetarit Kastriot Rexhepi, sekretarit organizativ Adnan Azizi si dhe bashkëpartiakun Artan Etemi hodhëm gurëthemelin e Shtëpisë së Kulturës- Qendër Rinore në fshatin Zhelinë, u shprehë kryetari aktual i Komunës së Zhelinës, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: