Filipce prezantoi protokollin për punën e kopshteve

vull

Ministrat e Shëndetësisë dhe Punës dhe Politikës Sociale, Venko Filipce dhe Jagoda Shahpaska, në një konferencë të përbashkët për shtyp prezantuan protokollet për punën e kopshteve, të cilat, siç u njoftua, duhet të fillojnë të punojnë në 9 Shtator.

Grupet e fëmijëve do të organizohen në mënyrë që në kategoritë deri në 2 vjet të ketë një maksimum prej gjashtë fëmijëve, dhe në ato më të vjetra deri në 15.

Secili fëmijë do të ketë shtratin e tij, tavolinat do të jenë në një distancë prej të paktën 1.5 metrash. Pritja e fëmijëve do të jetë 10 minuta me një prind, i cili do të mbajë një maskë mbrojtëse.

Next Post

Ministri Osmani takon ambasadoren Bërnz: Mbetemi të përkushtuar në thellimin e partneritetit strategjik

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani sot realizoi takim me ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kejt Mari Bërnz. “Mbetemi të përkushtuar në thellimin e partneritetit strategjik mes SHBA-së dhe Maqedonisë së Veriut, si një nga prioritetet kryesore të politikës sonë të jashtme, tanimë e zgjeruar edhe me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: