Fillojnë punimet ndërtimore në f.Maja e Zezë

vull

Tani më disa ditë po vijojnë punimet ndërtimore për rikonstruksion të rrugës 1 në f.Maja e zezë.

Rikonstruksioni përfshin heqjen e asfaltit të vjetër, rregullimin e shtresës së parë, rregullimin dhe kanalizimin e ujërave, tamponimit, asfaltimit si dhe në fund rregullimi i bankinave në të dyja pjesët e rrugës.

Kryetari i Komunës së Studeniçanit z.Azem Sadiki nga afër i ndjek punimet ndërtimore, ndërsa për tu siguruar që gjithçka shkon sipas projektit themelor, është angazhuar njësia e urbanizmit pranë Komunës së Studeniçanit por edhe mbikqyrës i pavarur.

Projekti në fjalë financohet me mjete nga Banka Botrore.

Next Post

Ne Komunen e Likoves ne fshatin Sllupcan mbreme perfundoj me prezentimin e Ekspozites dhe ndarjen e mirenjohjeve netet e Artit ose Art Campi 2020

Ne art kamp moren pjese artiste nga trevat shqiptare dhe me gjere, Ne kete eviniment prezentoi ligjeruesi Universitar Metin Izeti me temen:Vlera, Gnoseologjin e Ontologjia, Estetika ne Art. U prezentua edhe Filmi me metrazhe te shkurter si dhe kenge te lehta dhe muzike nga bende te ndryshem. Ja vlene te […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: