Fillon asfaltimi i rrugës Strugë-Qafëthanë

vull

Punime në magjistralen A2, do të asfaltohet rruga Strugë-Qafëthanë.

Në magjistralen A2, respektivisht në rrugën Strugë- vendkalimi kufitar Qafëthanë, saktësisht nga pompa e benzinës Okta në drejtim të fshatit Frangovë,

N.P. Rrugët e Maqedonisë, në katër ditët e ardhshme do të kryejnë punime në rrugë(asfaltim), njofton LAMM.

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se janë marrë të gjitha masat dhe se janë vendosur sinjalizimet përkatëse.

Next Post

MMJPH: Vagoni-cisternë me Monomer Vinil Klorur mbërriti i sigurt në Gjermani

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, kompania Ekocentar 97 SHPKNJ Shkup dhe Inspektorati Shtetëror i Mjedisit Jetësor e informojnë publikun se vagoni-cisternë me Monomer Vinil Klorur ka mbërritur në mënyrë të sigurt në Gjermani dhe pritet djegia e kësaj lënde të rrezikshme. Gjegjësisht, sipas njoftimit të marrë nga kompania […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: