Fillon ndërtimi i kanalizimit fekal për Tearcën

vull
0 0
Read Time:38 Second

Në Tearcë sot u takuan kryetari Isen Asani, Ministri i ambientit dhe planifikimit hapsinor Z. Naser Nuredini , zëvendes Ministri i drejtesisë Z. Agim Nuhiu , si dhe drejtori i ISHP-së Z.Shaban Memeti. Ky takim kishte të bëjë me fillimin e ndërtimit të kanalizimit fekal.

Sot me datë 26.07.2021 në Komunën e Tearcës për vizitë pune ishte Ministri i ambientit dhe planifikimit hapsinor Z. Naser Nuredini , zëvendes Ministri i drejtesisë Z. Agim Nuhiu , si dhe drejtori i ISHP-së Z.Shaban Memeti.

Në këtë takim u njoftua për fillimin e aktiviteteve për ndërtimin e kanalizimit fekal ne f.Tearcë si dhe Kryetari Isen Asani e felemenderoi Ministrin Naser Nuredini dhe pushtetin qendror që i dha mbeshtetje fillimit te ndërtimit të kanalizimit në f.Tearcë.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Rreth 50 shkolla do të rindërtohen me buxhetin e MASH-it

Tridhjetë e gjashtë shkollave fillore dhe 13 të mesme nën juridiksionin e komunave dhe Qytetit të Shkupit u janë aprovuar kërkesat për thirrjen publike për financimin e projekteve për rinovimin e objekteve shkollore nga Buxheti i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, e cila në ueb faqen e saj e publikoi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: