Fitohet shpërblimi milionësh nga Peshku i artë në Prilep

Kohanews Admin

Lotaria e Maqedonisë, loja shpërblyese e menjëhershme Peshku i Artë në serinë e saj të 6-të vazhdon të gëzojë shumë qytetarë dhe të tregojë shumë histori të lumtura të fitimit të kësaj loje që njëherit mund të quhet peshkim.

Këtë herë fituesi me fat i çmimit kryesor prej 1.000.000 denarë vjen nga Prilepi. Igorçe Bogojeski së bashku me djalin e tij gjashtë vjeçar blenë 10 kartela nga loja Peshku i artë të menjëhershme nga pika e shitjes “Margaritka” në Prilep.

Në njërën nga këto -rrushi- si numër fitues ishte numri 08, i cili u paraqit në njërën nga fushat e tiketës dhe menjëherë poshtë ishte shkruar shuma e fitimit në vlerë prej 1.000.000 denarë.

Igorce dhe familja e tij, si lojtarë të gjatë të çastit të lotarisë, më në fund kanë gjetur lotarinë e tyre me fat. Siç thanë ata, ata do të vazhdojnë të besojnë në lumturi dhe do të vazhdojnë të gërvishtin biletat e çastit të lotarisë dhe herë pas here, si më parë, ata do të luajnë disa kombinime LOTTO 7. Ata do të investojnë fondet nga fitimi në shtëpinë e tyre dhe rinovimin e saj.

Ne i urojmë fat të mirë dhe urojmë që të gjithë lojtarët e tjerë të marrin shpërblime nga lotaria e çastit Peshku i artë, i cili për vetëm 50 denarë mund t’ju sjellë deri në tre fitime në një biletë të llotarisë së çastit.

Next Post

Alket Veliu / Frika e Edi Ramës nga PDIU

PDIU është fiksimi i Edi Ramës në këtë fushatë zgjedhore. Pesha elektorale, në rritje të vazhdueshme, e partisë që përfaqëson interesat e komunitetit çam, e ka rënduar sëmundjen e tij, është bërë një enjtje, lëngatë ligështuese, një paralajmërim i fundit të tij politik. Rama e di më mirë se kushdo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: