FJALA kujton 20 vjetorin e masakrës së Dubravës

vull
Janë bërë 20 vite nga masakra në burgun e Dubravës, masakër kjo e cila u krye nga forcat policore të Sërbisë .
Në këtë masakër humbën jetën mbi 160 të burgosur shqiptarë dhe janë plagosur më shumë se 300 të tjerë.
Kjo është dëshmi e qartë për krimet dhe terrorin e forcave serbe që u krye mbi popullatën civile të Kosovës.
Ne si FJALA, kërkojmë nga Qeveria e Republikës së Kosovës dhe nga bashkësia ndërkombëtare të i bëj presion Beogradit që të i dorëzoj para drejtësisë ata kriminel që urdhëruan dhe zbatuan këtë masakër.
Next Post

Elezi: Programi i reformave ekonomike, prioritet ulja e papunësisë dhe zvogëlimi i ekonomisë joformale

Reformat në drejtimin e uljes së papunësisë tek të rinjtë, përmirësimin e lidhjes zinxhirore të kompanive vendose me vlerat ndërkombëtare në ekonominë gri, ishin pjesë e diskutimeve në panelin e Konferencës së nivelit të lartë që është fillim i përgaditjes së Programit për reforma ekonomike 2020-2022, ku është pjesë nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: