Fluturojnë çmimet e benzinës dhe dizelit e shkojn në qiell

vull

Kompanitë vendore të biznesit të naftës edhe këtë javë do ti diktojnë çmimet, me të cilat do të shiten në pompat e benzinës. Dizeli dhe benzina pritet të shtrenjtohen, pasi çmimet në bursat botërore ditët e fundit kanë shënuar rritje. Lëvizja e çmimeve në bursat globale është vendimtare në përcaktimin e çmimit të ri të karburanteve në një kohë kur në Maqedoni në fuqi është tregu i liberalizuar. Por, nga Komisioni Rregullator i Energjetikës presin një qëndrim korrekt të tregtarëve të naftës, ashtu si shtatë ditë më parë kur dolën me çmime reale.

Çmimet e benzinës do të rriten për 1 denarë, derisa çmimet e dizelit për 2 denarë, dhe vaji ekstra i lehtë do të shitet për 54,50 denarë për litër.

Next Post

Takim i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi me drejtorin e Institutit Republikan Ndërkombëtar (IRI) për Evropë, Pol Makarti

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi sot u takua me drejtorin e Institutit Republikan Ndërkombëtar (IRI) për Evropë, Pol Makarti, të shoqëruar nga Oven Paun, drejtor rezident i programit. Makarti falënderoi për mundësinë për vizitë, njëkohësisht edhe për bashkëpunimin e deritanishëm të suksesshëm me Kuvendin, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: