Fondacioni gjerman Konrad Adenauer trajnon kandidatët e Aleancës për Shqiptarët

vull
Fondacioni Konrad Adenauer mbajtitrajnim me temë ”Forcimi i kapaciteteve në nivel lokal” për kandidatët e për kryetar komunash dhe disa nga kandidatët potencial për këshilltarë komunal, tëkandiduar nga Aleanca për Shqiptarët. 
 
Evenimentin e hapi Drejtori i Fondacionit KonradAdenauer z. DanielBraun, me ç’rast ai shprehu gatishmërinë e tij dhe ekipit të tij për të mbështetur Aleancën për Shqiptarët në ngritjen e kapaciteteve. Një nga prioritetet në kuadër të këtij bashkëpunimi është edhe anëtarësimi i Aleancës për Shqiptarët në Partinë Popullore Evropiane, si pjesë e familjes së madhe të partive të djathta.
 
Në fjalën e tij para kandidatëve gjatë këtij trajnimi, kryetari i ASH-së, ZiadinSela, theksoi se si parti ndjejnë përgjegjësi në përzgjedhjen e kandidatëve pasi me rëndësi është udhëheqja e drejtë e komunave dhe rritja e cilësisë së jetës së qytetarëve. Përkushtim i Aleancës për Shqiptarët tha Sela, do të jetë decentralizimi i mirëfilltë i pushtetit, me theks të veçantë decentralizimi fiskal dhe i shëndetësisë. 
 
Ligjërues në këtë trajnim ishin Marko Pankovski nga Instituti për Demokraci SocietasCivilis (IDSCS)-Shkup dhe Neritan Sejamini nga Universiteti i Tiranës.
Next Post

Gostivari në zi, në aksidentin tragjik afër Strazhës humbi jetën Evzal Selimi

Në aksidentin tragjik që ndodhi të shtunën në magjistralen Gostivar – Kërçovë, në afërsi të fshatit Novo Sellë, viktima ishte Evzal Selimi, 34 vjeçar nga Gostivari. Selimi ishte një sipërmarrës i ri në qytetin e Gostivarit. Me punën e tij të ndershme, Selimi kishte fituar zemrat e njerëzve që punonte, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: