Next Post

KSHZ-ja shfuqizon vendimin e saj, fletëvotimet pa vulë s’do të jenë te vlefshme

Një ditë pasi ndryshoi rregullat dhe bnvendosi t’i konsiderojë si të vlefshme edhe fletëvotimet pa vulë, KSHZ-ja e shfuqizoi vendimin e saj. Fletëvotimet pa vulën e këshillit zgjedhor, nuk do të konsiderohen si të vlefshme. Anëtarët e këshillave që nuk do ta respektojnë këtë dispozitë, do të përballen me padi, […]

Subscribe US Now