Fytyra e Teutës u paraqitë në akull, qytetarët të tronditur me këtë fenomen (FOTO)

vull

Rrugët dytësore, tretoaret dhe shumë rrugica në qytetin e Tetovës nuk janë pastruar gjë që ka sjellë nervozizëm tek banorët e këtij qyteti për punën që po bënë kryetarja aktuale Teuta Arifi, transmeton KohaNews.

Në rrjetet sociale në facebook, faqe të ndryshme tani kanë filluar edhe të tallen njëherit duke shprehur kështu nëpërmjet artit dëshpërimin e tyre për mos efikasitetin e kësaj përzgjedhje komunale me në krye kryetaren Teuta Arifi./KohaNews

Fotoja e fundit e punuar me fytyrën e kryetares Arifi në akull:

Leave a Reply

Next Post

Në Shkup rrezik për jetë: E gjithë Maqedonia po ngulfatet

Në Strumicë nga mbrëmë janë në fuqi rekomandimet dhe masat kundër ndotjes, për shkak se dy ditët e kaluara është tejkaluar pragu pragu i grimcave alarmuese PM 10 prej 200 mikrogramë për metër kub, transmeton KohaNews. Ajri është gjithashtu i ndotur në Shkup. Përqendrimet e PM 10 grimcave prej rreth […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: