Ganiu ndan mirënjohje për organizatorët e Turneut tradicional kushtuar dëshmorëve

vull

Sot në ambientet e Komunës Çair, kryetari Ganiu ka pritur organizatorët e Turneut tradicional memorial “Teli, Arbeni, Ademi, Abazi, Pajtimi, Ndriçimi, Hajredini”. Ky turne ka 16 vite që po organizohet duke ruajtur mirë kujtimin për dëshmorët e kombit tone.

“Gjatë ditës së sotme isha nikoqir i organizatorëve e Turneut tradicional memorial 2021 “Teli, Arbeni, Ademi, Abazi, Pajtimi, Ndriçimi, Hajredini”, shkruan Ganiu në Facebook.

“Ata i përgëzova për mbajtjen e këtij Turneu që realizohet me sukses tani 16 vite me radhë, por edhe që në këtë mënyrë po ruajnë të freskët kujtimin për dëshmorët e kombit”, është shprehur kryetari Komunës Çair.

Njëkohësisht, në shenjë falënderimi organizatorëve u ndava edhe mirënjohje dhe i inkurajova për punën që bëjnë dhe të vazhdojnë traditën e organizimit të turneut, por edhe kultivimin e vlerave të sportit.

Next Post

Ministri Hoxha me video mesazh për subvencionet e bujqive (Video)

Nëpërmjet një videomesazhi, ministri i bujqësisë, Arjanit Hoxha ka deklaruar se pas kalimit të ribalancit të buxhetit, subvencionet për bujqit do të jenë në llogarit e tyre. Më tej, ai ka deklaruar se sot janë lëshuar subvencionet për 3124 blegtorë dhe për 10549 bujq janë lëshuar subvencione për produktet kopshtare. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: