Ganiu: Pishina në Çair po bëhet realitet

vull

Visar Ganiu jep lajmin e mirë për banorët e Çairit dhe jo vetëm. Nëpërmjet Facebookut ka shpërndarë fotografitë se si do të duket pishina e cila së shpejti do të bëhet realitet.

“Ndërtimi i Pishinës në Çair po bëhet realitet”, shkruan Ganiu.

“Agjencia për Rini dhe Sport e Maqedonisë së Veriut ka bërë publikimin e procedurës për furnizim publik për ndërtimin e pishinës në Komunën e Çairit”, ka thënë kryetari i Çairit.

Kjo pishinë është paraparë të ketë edhe panele fotovoltaike për efikasitet energjetik me të cilat deri në 80% do të reduktohen shpenzimet e energjisë elektrike për mirëmbajtjen pishinës.

Next Post

Regjistrimi i popullsisë nis të dielën

Zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsovski tha se gjithçka është gati për regjistrimi i cili duhet të fillojë më 5 shtator. Në konferencën e rregullt për shtyp, Arsovski tha se në të gjitha komisionet e 50 rajoneve regjistruese kanë përfunduar trajnimet për regjistrues dhe instruktorë. “Deri të dielën, kur në ora […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: