Gashi heq dorë nga BESA, partia do të quhet Alternativa Kombëtare Progresive

vull

Partia “Populli” muaj më parë njoftoj opinionin se do të del si partia më e re në Maqedoni. Sot ajo u regjistrua ne regjistrin e partive dhe ka filluar strukturimin e strukturave të tyre, përcjellë gazata KOHA.

Pas betejës gjyqësore për Lëvizjen BESA, Afrim Gashi, jo zyrtarisht sonte ka njoftuar njerzit e afërm të tij se po përgaiteten për partinë e re. Sipas burimeve brenda grupit të Gashit, tashmë po bëhen përgatitjet e fundit për mbledhjen e nënshkrimeve për formimin e partisë së re. Nga po i njëjti burim theksojnë se partia e re do të quhet Alternativa Kombëtare Progresive (AKP).

Ditët në vijim pritet të zyrtarizohet emri i ri i partisë i personave të vetpërjashtuar nga Lëvizja BESA

Next Post

Emri “Sead Ajruli” bëhet xhami në Senegal (FOTO)

Pa kaluar as gjashtë muaj nga kalimi i tij në amshim (4 shtator 2018), emri i hoxhës dhe humanistit të madh nga Kamjani i Tetovës, Sead Ajruli, është bërë emër i një xhamie në Senegal të Afrikës. Falë miqve të tij të Kuvajtit, që punojnë dhe veprojnë në Afrikë në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: