Gati partia e re shqiptare në Maqedoni

vull

Partia e re e cila që një kohë të gjatë është paralajmëruar këtyre ditëve pritet të nisë aktivitetet.

Ajo është emërtuar si Partia e Popullit (PP) si partie konservatore e qendrës së djathtë, e cila siç thuhet ka si objektiv themelor garantimin dhe respektimin e lirive dhe të drejtave bazë të shqiptarëve dhe qytetareve te tjere si dhe promovimin e vlerave tjera.

Udhëheqës i këtij subjekti politik do të jetë Xhelil Bajrami, ish Ministri i Ekologjisë gjatë qeverisjes së PDSH-së.

Por në radhët e saj pritet të bashkëngjiten edhe emra tjerë.

Leave a Reply

Next Post

SKANDAL/ Deputeti shqiptar në Mal të Zi: Nëna dhe babai i Skënderbeut ishin serb (VIDEO)

Një deklaratë që askush nuk e ka pritur nga një deputet shqiptarë i Malit të Zi. Dhe kjo deklaratë është dhënë në një medium serb, përcjell portali “tetova1”. Konkretisht bëhet fjalë për kreun e Lëvizjes Civile të Partisë Demokratike, Dritan Abazoviç, i cili është deputet shqiptar në Kuvendin e Malit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: