Gjykimi për rastin “Titanik” është anuluar për 22 tetor

vull

Për shkak të kërkesës së prokurores Lile Stefanova për anulimin e gjykimin për rastin “Titanik” në Prokurorin Publike është përcaktuar me 22 tetor.

Gjykatësi Osman Shabani informoi se prokurorja është jo e pranishme për shkak të detyrimeve zyrtare në një takim të caktuar paraprakisht në një mision vlerësimi të BE-së.

Në bazë të raportit në mënyrë zyrtare mungonte edhe gjykatësi Ognen Stavrev.

Çështja “Titanik” është në procedurë dëshmuese dhe provat materiale janë duke u paraqitur nga prokuroria. Deri më tani, janë paraqitur rreth 5.400 nga mbi 5.900 dëshmi.

Next Post

Tanja Fajon: Turp të kesh Makron, zgjohu!

Raportuesja e Parlamentit Evropan për Kosovë, Tanja Fajon ka reguar ashpër ndaj vendimit të shtetit të Francës që të bllokojnë fillimin e besimedimeve për Maqedonin e Veriut dhe Shqipërin. Raportuesja Fajon ka shkruar në Facebook “Turp i madh”, duke bashkangjitur edhe një fotografi me Kryeministrin e RMV-së, Zoran Zaev. “Emmanuel […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: