Gositvar: 9 furgona dhe autobusë qarkullonin me defekt

vull

Policia sot ka kryer një aksion kontroll të automjeteve që kryejnë transport publik të udhëtarëve në zonën e gjerë të Gostivarit, kryesisht autobusë dhe furgona.

Gjatë kontrollit janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht 9 automjete me defekt.

Katër prej tyre kishin frena me defekt, një kishte me defekt pajisjen drejtuese dhe katër nuk kanë kryer kontroll teknik, thonë nga policia.

Automjetet me defekt (5) janë larguar nga komunikacioni, ndërsa shoferët do të marrin denoncime përkatëse.

Next Post

Panovski: Nevojitet mësim online për nxënësit për të paranadluar përhapjen e coronavirusit

Mikrobiologu Nikolla Panovski propozon që para Vitit të Ri të ketë dy javë pushim të detyruar, përkatësisht dy javë mësim online për nxënësit. Ai për “Alfa” tha se nxënësit duhet të qëndrojnë në shtëpi për të parandaluar një përkeqësim të mundshëm të situatës epidemiologjike dhe përhapjen e mutacionit të ri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: